partide

Adevaratii candidati la sefia PNL

Oficial, doar Ludovic Orban si Catalin Predoiu si-au anuntat dorinta de a prelua presedintia PNL. Neoficial, insa, gruparile sunt aproape formate si fiecare echipa are deja un candidat desemnat.

Alina Gorghiu vrea sa fie iarasi ce-a fost si mai mult decat atat

Alina Gorghiu pare sa fie unicul beneficiar al prestatiei Ralucai Turcan, caci doar Raluca Turcan ar fi putut s-o puna pe Alina Gorghiu intr-o lumina pozitiva. Motiv pentru care, fosta presedinta a liberalilor vrea sa devina viitoarea presedinta la congresul din iunie-iulie.

Nici Ilie Bolojan nu pare sa fi scapat de pericolul desemnarii, din moment ce o grupare apropiata Alinei Gorghiu (dar nu indeajuns de apropiata, se pare) incearca sa-l convinga sa candideze.

In partea cealalta, a liberalilor vechi si foarte vechi, Ludovic Orban se bucura de zambetele mai multor alesi locali si propagandisti ai partidului. Oameni plin de sperante, dar lipsiti de bani. Banii vechilor liberali ar fi, insa, in gasca sustinatorilor lui Dan Motreanu, fosta speranta PNL impiedicata de dosarul penal in care e cercetat si fostul consilier prezidential George Scutaru. Daca se scutura de dosare, Motreanu va fi singurul contraargument impotriva unei candidaturi a lui Ludovic Orban.

In ultimul colt, cel mai inghesuit, un palc de idealisti si-l doresc pe profesorul Vlad Nistor in fruntea partidului.

Pedelistii n-au niciun candidat credibil, singurul pretendent, Gheorghe Falca, fiind resemnat cu o functie de lider regional.

loading...
loading...

Comments

comments

Lasă un răspuns