manipulare

Cine a grupat pensionarii din fata Palatului Cotroceni? O serie de coincidente amuzante despre miniprotestul anti-Iohannis

Contramanifestatia organizata duminica in fata Palatului Cotroceni a fost un fiasco, in ciuda incercarilor unor televiziuni apropiate de PSD de a cosmetiza realitatea. In plus, desi reporterii s-au straduit sa prezinte protestul drept unul al nemultumitilor de Iohannis, cei care au acceptat sa faca declaratii au atins si alte subiecte, precum:

a. „riscul ruperii Romaniei” (teorie promovata tot duminica de Bogdan Chirieac la Antena 3 in emisiunea lui Radu Tudor – o intoxicare devoalata avant la lettre de Politburo)

si

b. „abuzurile justitiei”, unul dintre protestarii intervievati de reporterul A3 Mirela Voicu fiind chiar fiul unei persoane retinute, despre care Mirela Voicu a realizat un reportaj cu putin timp in urma.

Apoi, asa cum imaginile demonstreaza, o parte dintre participantii la miniprotestul din fata Palatului Cotroceni sunt manifestanti fideli ai televiziunii Antena 3, prezenti la evenimentele publice ale postului.

Multe proteste, putini protestatari

Pastrand aceste argumente in minte, daca PSD nu a organizat manifestatia de la Cotroceni (prea putin numeroasa pentru un partid cu o exceptionala capacitate organizatorica), dar pensionarii au beneficiat totusi de suport logistic (prezenta portavocelor e doar un exemplu in acest sens), cine a grupat si „inzestrat” varstnicii?

Orice pensionar poarta in ranita portavocea de protestatar. Sau nu?

Cu riscul de a nu afla niciodata adevarul si respectand prezumtia de „neimplicare”, ne amintim ca, la un moment dat, in cursul serii de duminica, in fata Administratiei Prezidentiale, varstnicii scandau „Antena 3 e aici!„.

loading...
loading...

Comments

comments

Lasă un răspuns