guvern Media

Noul purtator de cuvant al Guvernului PSD-ALDE, o jurnalista de la Antena 3 casatorita cu seful Romania TV

Intr-unul dintre rarele momente in care a criticat Guvernul, Radu Tudor a semnalat lipsa unui purtator de cuvant la Palatul Victoria. Potrivit jurnalistului Antena 3, principalul repros ce i se poate aduce Executivului este slaba comunicare, iar absenta unui comunicator eficient este adevarata sursa a problemelor Cabinetului Grindeanu.

Sau, mai bine spus, a fostelor probleme, caci Sorin Grindeanu tocmai a gasit solutia, fix in curtea Antena 3.

Îmi doresc foarte mult ca transparența și comunicarea în timp real să fie două atribute principale ale Cabinetului pe care îl conduc. Este responsabilitatea noastră ca oamenii să fie informați corect despre măsurile care, de cele mai multe ori, au impact direct asupra vieții lor. Am încredere că Alina va ști să explice deciziile Guvernului și să facă înțeleasă activitatea echipei guvernamentale“, a anuntat Sorin Grindeanu.

Guvernul are, incepand de luni, un purtator de cuvant si, dupa traditia infiintata de Victor Ponta care l-a ales pe stiristul Andrei Zaharescu, noul comunicator-sef este tot un jurnalist al trustului Intact: Alina Petrescu.

Cand Antena 3 a decis sa se reinventeze, trimitandu-si vedetele pe sticla si in timpul zilei, Alina Petrescu a facut echipa cu Mircea Badea la „Esential”.

Insa, fostul realizator al emisiunii Esential nu este doar un ziarist al postului fondat de Dan Voiculescu, ci si partenerul de viata al unuia dintre sefii Romania TV, Catalin Popa.

Alina Petrescu, casatorita cu directorul editorial al televiziunii controlate de Sebastian Ghita, a anuntat saptamana trecuta ca paraseste presa pentru o cariera in PR.

Cariera incepe luni, 6 martie, la Palatul Victoria.

loading...
loading...

Comments

comments

Lasă un răspuns