externe

O intrebare sincera pentru RTV: Daca un caine bucurestean a primit 30 de lei, cat a platit Soros pentru patrupezii protestatari din Paris?

Am aflat de la jurnalistii Romania TV mercurialul, ma rog, onorariile participantilor la protestele de duminica seara: 100 de lei pentru un adult, 50 de lei pentru un copil si 30 de lei pentru fiecare caine. In lipsa unui finantator mai bun, vom presupune ca RTV l-a identificat tot pe Soros ca fiind principalul sponsor al evenimentului. Sau, mai bine spus, al evenimentelor. Caci sfarsitul saptamanii trecute a stat sub semnul miscarilor de strada in intreaga lume: de la Washington la Paris si pana in Bucuresti, Soros pare sa fi avut un weekend foarte scump.

Am intuit ca-i tot manopera lui Soros –  chiar daca parizienii n-au protestat impotriva PSD, ci a lui Trump – citind mesajul de pe pancarte: „the rule of law”, adica „statul de drept”. Se-ntelege, nu-i nevoie sa va mai explice generalul Abraham sau colonelul Dogaru, papusarul nu poate fi decat un dusman extern. Cat insa mai traieste, sa-i spunem, iarasi, Soros.

In asteptarea raspunsului la intrebarea din titlu, iata o imagine pe care n-o veti vedea nici la RomaniaTV, nici la Antena 3:

„The rule of law” (statul de drept), unul dintre mesajele de la protestele din Paris / 21 ianuarie 2017

 

loading...
loading...

Comments

comments

Lasă un răspuns