dezvaluiri manipulare partide

PSD are un nou responsabil cu teoria conspiratiei: Deputatul care crede ca “Hidra” controleaza Romania plagiaza benzile desenate Marvel

In fiecare legislativ, Puterea si-a cultivat un bufon de sacrificiu, pe care, in momente sensibile, l-a folosit pentru a transmite mesaje nu doar ridicole, dar si greu de acceptat pentru propriul partid sau electorat. In legislatura 2012-2016, deputatul ilfovean Ninel Peia si-a asumat acest rol, prezentand teorii privind dezmebrarea Romaniei, propuneri legislative scoase din repertoriul national-comunist sau chiar liste negre cu dusmani ai poporului. Peia a dus lupta cu inamicul nevazut pana in punctul in care Liviu Dragnea a considerat ca pozitiile sale publice privind vaccinurile – care, sustinea ilfoveanul, imbolnavesc copiii – il situeaza in afara partidului. Dragnea l-a exclus din PSD si, apoi, l-a reprimit. Dar nu i-a acceptat o noua candidatura, asa ca postul de lansator al petardelor conspirationiste a ramas vacant. Pana acum, cand o noua steluta a social-democratiei ne spune ca „hidra” controleaza Romania. Cine este deputatul si care este legatura sa cu celebrele benzi desenate Marvel? Toate la timpul lor. Pentru inceput, sa ni-l amintim pe partenerul de colegiu, de campanie si de partid al doamnei Gabriela Firea.

Ninel Peia si Gabriela Firea, impreuna pe autocar pentru o Romanie puternica!

„O mana criminala si nu un accident nenorocit” ar fi provocat tragedia de la Colectiv, crede (din 2015 incoace) fostul deputat Ninel Peia. Si nu e tot ceea ce crede. Ex-deputatul PSD care se prezinta adversarul lui George Soros in Romania si a castigat alegerile in tandem cu Gabriela Firea, are convingerea ferma ca „entitati asociative externe” planuiesc „spargerea Tarii in trei republici”, urmand o strategie conceputa „in laboratoarele unei Universitati din Budapesta.”  Iar intr-un articol publicat in noiembrie 2015, fostul demnitar PSD prezinta etapizat desfasuratorul distrugerii Romaniei:

„La Cluj, era si inca este pregatit un ‘grup de intelectuali, politicieni si oameni de afaceri’ care ar fi dat, in aceeasi noapte, cu mare sarg, o declaratie de independenta a Ardealului si ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. In fapt, un fel de Republica Transilvania, cu orientare maghiara, sub protectorat german si garantie rusa. La Iasi, se afla, si inca exista,un grup similar care ar fi declarat independenta Moldovei, o Republica Moldova care ar fi urmat sa se alipeasca, intr-un an sau doi Basarabiei pentru a forma un stat captat 100% in sfera de influenta a Moscovei. Tara Romaneasca, lipsita de vointa politica interna nu avea cum sa se mai opuna acestor miscari “istorice” ar fi primit ajutor masiv american si cu speranta ca scutul de la Deveselu sa fie functional si foarte eficient. Bucurestii, cu Tara ciumpavita, ramaneau singurul stalp democratic din fosta biata Romanie!” (sursa: www.ninelpeia.ro)

Memoram aceasta demascare a anti-romanismului, ii multumim domnului Peia pentru expunere si revenim in 2017, atunci cand un alt deputat PSD crede ca „se incearca o lovitura de stat”.

„Cum spuneam, șarpele veninos e cel mai periculos. Va rog, sa-i retezam odata capul! Sa eliberam țara asta de HIDRA!”, avertizeaza demnitarul.

Se numeste Liviu Plesoianu, are 37 de ani, si, inainte de a fi deputat PSD de Bucuresti, a castigat un concurs organizat de Antena 3. Detaliile oficiale ale biografiei sale lipsesc, caci combatantul pesedist nu si-a publicat un CV pe site-ul Camerei deputatilor, iar sectiunea „despre mine” de pe site-ul e conceputa intr-o cheie lirica: „Se făcea că mă aflam pe un vârf de munte foarte înalt şi că nici un alt suflet nu mai era prin preajmă. Singurătatea-mi era totală şi nimic, nici măcar cerul nu schiţa vreo mişcare. Mintea mea se oprise de asemenea, iar eu nu mă mai găseam nicăieri. Parcă nu mai era nimic din cele ce fuseseră – nici corpul meu, nici mintea mea, nici oraşe, nici oameni, nici Pământ, nici Univers…, era ca şi cum nici n-ar fi fost…”. Poetic, dar inutil.

Desi lupta a fost stransa, sa recunoastem ca exista un campion al conspirationismului romanesc de dupa 1989: Corneliu Vadim Tudor. Iar conspirationismul lui Vadim a fost construit in jurul ideii ca cineva – poate ungurii, poate evreii, poate oculta mondiala, poate doar Soros, singurel – ne vrea raul. Deci, conspirationismul romanesc de data recenta a fost, cu oaresce regret admit, nationalist. Iata motivul pentru care fiecarui promotor de teze conspirationiste cineva ii asaza tricolorul pe umeri. E o reteta. Iar in cazul domnului Plesoianu, patalamaua de patriot a fost emisa chiar de specialistii in tricolor de la Antena 3.

“Liviu Plesoianu este castigatorul concursului organizat de Antena 3 pe 1 decembrie, ‘Desteapta-te, romane!’. Concursul a premiat pe cel mai inspirat roman care a avut idei originale privind schimbarea Romaniei. Dintre cei zece finalisti, Plesoianu a castigat cu o ‘pledoarie pentru scepticism’. De curand, castigatorul concursului ‘Desteapta-te, romane’ a publicat un proiect de Tara si de Capitala, ‘O Romanie si-un Bucuresti cu sens’, in care propune romanilor sa faca abstractie de jocurile politice, de interminabilele discursuri de campanie si sa transforme Bucurestiul si Romania intr-un reper cultural umanist. “Ca om de marketing, consider ca principala problema a Bucurestiului in relatie cu potentialii turisti straini este aceea a unei identitati reale. Daca Roma este orasul etern, daca Parisul este orasul luminilor, daca Praga este orasul de aur, atunci Bucurestiul este orasul…?!, se intreaba retoric Plesoianu. Ca solutie, el crede ca simpla utilizare a Casei Poporului conform cu adevarata ei menire ar schimba cu mare viteza soarta Capitalei si a Romaniei in general (…) O ‘Casa a Poporului’ in adevaratul sens al cuvantului ar fi insemnat/ar putea insemna pentru Romania ceva extraordinar! Imaginati-va urmatorul uz alternativ: un imens CENTRU CULTURAL-UMANIST MONDIAL”, ne aminteste Jurnalul National.

Viata e prea scurta ca sa citim proiectele domnului Plesoianu si, in plus, cativa prieteni ai Politburo („surse” suna parca prea tehnic) si-au exprimat deja convingerea ca premiul i-a revenit doar pentru ca a folosit strategic cuvantul “umanist”. E cunoscuta pasiunea fondatorului Antenelor pentru umanism: Partidul Umanist din Romania, Fundatia Umanista Dan Voiculescu, Societatea Umanista s.a.

Coperta faceboo a domnului Liviu Plesoianu. Ca orice deputat pesedist, Plesoianu nu se poate decide unde e mai confortabil: la tribuna Parlamentului sau in studioul Antena 3.

Ei bine, odata inventat parlamentar, domnul Plesoianu pare sa-si fi preluat responsabilitatile. De la Ninel Peia.

Din discutiile interne ale PSD, publicate de RISE project, aflam ca Liviu Plesoianu propovaduieste, cu toate mijloacele de comunicare aflate la indemana, lupta impotriva „hidrei” care controleaza Romania. Iar din raspunsul scris trimis jurnalistilor, descoperim si cine este „hidra”.

”HIDRA” e Noua Securitate, care, spre deosebire de Vechea Securitate, a investit masiv in PR, folosind in acest sens banul public. UM-urile din presa (Unitațile de Manipulare) au avut și au un rol fundamental, de cel puțin 12 ani incoace. In februarie, Noua Securitate a incercat o lovitura de stat. Este indiscutabil. Ca s-a folosit in acest sens și de oameni de buna credința dar slab informați (deci ușor de manipulat de catre profesioniști ai tehnicilor de manipulare) – e o alta discuție. O putem purta oricand doriți. Cu nume și prenume…Președintele Iohannis a instigat și participat in acele zile. Trebuia suspendat fara ezitare”, explica Plesoianu, convins ca “mai sunt prin țara asta cateva milioane de oameni (…) care doresc lupta impotriva corupției, dar care nu confunda aceasta lupta cu abuzurile inimaginabile savarșite de Divinitațile Infailibile ale așa-zisului stat de drept din Romania” (sursa).

Deci, daca Ninel Peia ne-a invatat ca Entitatile Asociative Externe incearca sa ne distruga (vezi cazul Colectiv, ce poate fi mai clar?), Liviu Plesoianu il completeaza, explicand ca dusmanul e puternic si in interior, prin „hidra”.

Hidra e condusa de un neamt diabolic si in universul benzilor desenate Marvel, nu doar in cel al domnului Plesoianu

Poate in universul Marvel, un Liviu Plesoianu cu minime puteri supranaturale s-ar fi luptat cu Hydra, finantat de SHIELD, fara sa alunece spre ridicol. Insa, Antena 3 si PSD l-au trimis in Parlamentul Romaniei unde, regretabil, cu totii suntem obligati sa-l finantam pe Liviu Plesoianu. In timp ce se lupta cu hidra, pe facebook si la emisiunile de pranz. Uneori benzile desenate sunt mai bune ca realitatea, s-o recunoastem…

loading...
loading...

Comments

comments

Lasă un răspuns