partide

Culmea insignifiantei: Jandarmeria apara sediul ALDE, dar protestatarii il ignora

Zeci de jandarmi si niciun protestatar la sediul ALDE

Desi nu pare, PSD nu e singur la guvernare. Cel putin teoretic, si ALDE face parte din actualul Executiv, avand cativa ministri, e drept, de mana a doua. Chiar si co-presedintelui Daniel Constantin, PSD i-a oferit un ministeriat ridicol, cel al Mediului, dupa ce i-a defrisat din portofoliu Padurile si i-a secat Apele.

Zeci de jandarmi si niciun protestatar la sediul ALDE
Zeci de jandarmi si niciun protestatar la sediul ALDE

Pe scurt, ALDE se joaca de-a partenerul de guvernare si nici macar protestatarii nu-i iau in serios pe oamenii lui Tariceanu. De altfel, duminica seara, in timp ce mai bine de doua duzini de jandarmi s-au interpus intre manifestanti si gardul sediului PSD din Kiseleff, cateva sute de metri mai in fata, spre Arcul de Triumf, nimeni nu deranja nici macar cu o scandare sediul ALDE.

Cu toate acestea, zeci de angajati ai Jandarmeriei Romane strajuiau totusi intrarea in sediul partidului co-condus de Tariceanu, asteptand parca o justificare pentru prezenta lor in strada. Insa, exceptand momentul hazliu in care 3-4 protestatari in trecere, vazand sigla ALDE, au strigat o data (parca din obligatie) „PSD, ALDE, aceeasi mizerie”, nimic n-a activat vigilenta jandarmilor proptiti inutil la intrarea in sediu.

loading...
loading...

Comments

comments

Lasă un răspuns