manipulare

Si bogatii plang: Liderul PSD pe care nici Dragnea nu-l poate calma anunta noi incendii ca la Colectiv

In 2012 a fost ales, printr-o conjuctura istorica, deputat. Apoi, in 2016, desi banii ii permiteau, nu si-a mai putut rezerva un loc pe lista PSD la alegerile parlamentare. Se numeste Ninel Peia, a facut avere din afaceri imobiliare in Ilfov si crede ca traim intr-o imensa si continua teorie a conspiratiei.

La Colectiv, o mana criminala a aprins focul pentru a-l darama pe Victor Ponta dar si pentru a sfarteca trupul tarii in interesul Ungariei. Poate parea greu de crezut, insa fostul deputat Ninel Peia pare destul de convins acest scenariu. Si decis sa-i convinga si pe altii.

De cand a fost scos de pe lista partidului de nepoata tunata a primarului Pandele, Peia are mai mult timp sa se lupte cu dusmanii neamului. In principiu, o face prin editorialele publicate pe stiripesurse.ro, dar nici publicatiile din Ilfov nu sunt neglijate. In fond, le sponsorizeaza si le ofera ample materiale exclusive. Critici spun ca sunt texte de un umor involuntar rar intalnit. Noi credem ca, pe banii sai, merita sa se distreze cum vrea.

Astazi, pensionat politic – nu comentam motivele -, Ninel Peia se prezinta ca „intelligence consultant” si devoaleaze secretele dusmanilor Romaniei pentru oricine are timp sa il citeasca:

„Am scris, şi multă lume a înţeles deja, că la Colectiv a fost mână criminală. Acesta este adevărul. Dar tocmai pentru că adevărul a ieşit la iveală, era vremea celei de a doua lecţii de manipulare. Scopul este acela de a dovedi că crima din Colectiv a fost o întâmplare: uite, Colectiv a ars de la artificii, acum Bamboo, de la inconştienţii de fumători. Se mai întâmplă, este neglijenţă multă, ISU nu-şi face treaba, nici Poliţia. Ce mână criminală? Nici o mână criminală. Deşi, şi aici, la Bamboo, tot mână criminală a fost, dar mai cu milă, fără pericole extreme.

Deci, cam aşa se face. Desigur, ar mai fi nevoie de câteva incendii ca să se piardă asasinatul de la Colectiv, să intre în anonimat. Dar, perseverând, şi fără ca instituţiile să pună şeaua pe aceste grupări, se va reuşi şi asta. Colectiv va deveni o banalitate. Asta vor, dar noi nu trebuie să uităm că ştim adevărul. Crima rămâne crimă.” (sursa)

Inainte sa zambiti cu intelegere, amintiti-va ca, in 2012, PSD l-a trimis pe Ninel Peia in Parlament, la pachet cu Gabriela Vranceanu Firea, sa scrie legi pentru noi toti.

Ninel Peia (dreapta), inainte de a intra in Parlament, a iesi din PSD, a intra din nou in PSD si a iesi din Parlament

 

loading...
loading...

Comments

comments

Lasă un răspuns