manipulare

Totul pentru PSD: Copilul de la Antena 3 a crescut si a devenit un reclamagiu cu potential

Partidul Social Democrat a evoluat mult in ultimii ani si, desi cativa politicieni rudimentari precum Codrin Stefanescu sau Serban Nicolae isi fac un titlu de glorie din a linsa opozantii, oamenii lui Liviu Dragnea au descoperit ceea ce sociologii numesc „idiotii utili”.

A fost ieri. Va fi si maine.

Idiotii utili sunt persoane care contribuie la atingerea unor obiective, fara sa constientizeze. De fapt, in loc sa fie jigniti de titlul conferit, idiotii utili din slujba PSD ar trebui sa multumeasca pentru prezumtia de buna credinta.

Radu Tudor soarbe intelepciunea juridica a studentului Alexandru Bajdechi

Unii ajung involuntar in serviciul Puterii, incercand sa-si apere numite principii (vezi cazul „nationalistilor” convinsi ca Soros si multinationalele sunt artizantii protestelor), altii, pur si simplu, incearca sa conteze public.

 

In cea de-a doua categorie il intalnim si pe Alexandru Bajdechi, tanarul care l-a reclamat pe Nicusor Dan la Protectia Copilului pentru ca a participat la un protest insotit de fiica. La scurt timp, Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie (ANPDCA), avand pretextul sesizarii lui Bajdechii, a solicitat tuturor directiilor de protectie a copilului din tara informatii privind sesizarile depuse impotriva parintilor care au participat cu copiii la mitingul antiguvernamental.

Ce a urmat? O campanie puternica indreptata impotriva celor care isi „exploateaza” copiii in interesul „personal” al daramarii Guvernului Grindeanu.

Pasa cu Mircea Badea, un moment de cotitura pentru cariera viitorului ajutor de PSD.

ANPDCA se afla in subordinea Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, condus de Lia Olguta Vasilescu, iar Alexandru Bajdechi, regasit in subordinea mediatica a postului Antena 3, e un critic mic, dar constant, al presedintelui Iohannis.

O mana apara Guvernul, alta modereaza emisiunea, si ambele spala PSD.

Nici Tariceanu n-o putea spune mai bine…

 

 

 

loading...
loading...

Comments

comments