dezvaluiri

Lista lui Rizea: Unul dintre liderii PSD „acoperiti”, partener de vanatoare cu Omar Hayssam

Viata e ironica, iar viata politica frizeaza uneori ridicolul. Cum altfel am putea descrie situatia in care Cristian Rizea devine dezvaluitorul mai multor acoperiti din PSD, pe care toata lumea ii banuia de grade, dar nimeni n-o putea spune apasat, fara probe. Sigur, mai putin in cazul deputatului Georgian Pop, despre a carui calitate de „acoperit” s-au pronuntat toti, prieteni sau adversari, in gluma sau in serios, si nimeni n-a cerut probe, pentru ca nu era nevoie. Pop de la SRI, asta-i axioma.

Revenind la domnul Rizea, dupa ce a parasit PSD si, ulterior, politica, a devenit vorbaret. Mai ales cand, din tentativa de candidat la primaria sectorului 5, Rizea a devenit – gratie unor fotografii din vacantele petrecute cu generalul Elena Istode, sefa acoperitilor din SRI – o autoritate in domeniul securistilor tineri din politica. Tineri, adica de dupa 1989.

„În sfarsit un lucru bun face si Dragnea : «retragerea acoperitilor din institutii» ! Sper sa-i elimine in primul rand pe acoperitii din PSD: domnii deputati Mihai Tudose, Gabriel Vlase, Georgian Pop, Marcel Ciolacu şi mai sunt vreo 2-3 ….( unii chiar primari de sector). Si credeti-ma că ştiu bine ce vorbesc”, a scris Rizea pe Facebook.

Omar Hayssam, terorist (stanga), si Marcel Ciolacu, deputat PSD acuzat de Rizea ca e ofiter sub acoperire

Dintre numele de pe lista, unul ne-a atras atentia in mod special, tocmai pentru ca daca acuzatiile lui Rizea s-ar confirma, el, Marcel Ciolacu, ar fi primul (ma rog, al doilea, dupa Pop) care ar trebui sa raspunda la o intrebare cheie: Pastreaza relatia cu teroristul Hayssam sau sunt certati de cand i-a furat nasica?

Ciolacu, ca orice pesedist de Buzau cu aspiratii, a reusit sa devina finul fostului nas al intregii filiale social-democrate: Vasile Ion, fost senator rosu si tata al jurnalistei Marie Jean, rapita din Irak. Pana aici, nimic nefiresc. Ciolacu si-a ales parintele spiritual si pe cel politic in aceeasi persoana. I-a unit si pasiunea pentru vanatoare. 

Insa nu doar Ciolacu si Ion impartasesc pasiunea pentru impuscaturi. Printre multi ani alti iubitori de animale moarte se numarata si Omar Hayssam, singurul nostru terorist.

Si, probabil, singurul viitor terorist cu care Marcel Ciolacu mergea la vanatoare si la petrecerile de dupa.

loading...
loading...

Comments

comments

Lasă un răspuns